Begode Master

Begode/Gotway
BG-MSTR
105000,00
грн.
134-вольтовий Begode Master - це високошвидкісне моноколесо з підвіскою для їзди на короткі та довгі дистанції.
Підвіска,що настроюється, у поєднанні із позашляховою 20-дюймовою покришкою, дозволять на пересіченій місцевості утримувати досить високу швидкість.
Підвищена напруга (134В) у поєднання з тяговим мотором потужністю 3500W дозволили покращити динаміку моноколеса, підвищивши швидкість його розгону та гальмування, не жертвуючи при цьому максимальною швидкістю.

Особливості:

Посилений контролер та тяговий мотор


З тяговим електродвигуном на напругу 134 В та контролером нового покоління інженерам вдалося розігнати Mastera до 80 км/год.
  • номінальна потужність: 3500 Watt
  • максимальна (пікова) потужність: 7000 W

Акумуляторна батарея


  • акумулятор потужністю: 2400Wh
  • елементи: Li-ion 21700 Samsung 50E.
  • максимальна дальність: 120 км

Підвіска


Begode Master оснащений класичною важелевою підвіскою з демпфером, що налаштовується.
  • хід підвіски: 80 мм.
За допомогою насоса високого тиску можна регулювати жорсткість підвіски, збільшуючи чи зменшуючи тиск у камері амортизатора.
Величезну частину роботи з гасіння вібрацій підвіска бере на себе, звільняючи коліна райдера від постійного навантаження, що особливо помітно на довгих дистанціях.

Педалі


У Master використовуються педалі honeycomb.  Для запобігання ковзанню та покращенню зчеплення з підошвою райдера, на кутах сот вкручені спеціальні шипи. На додаток до цього педалі мають регульований кут підйому, дозволяючи налаштовувати їх індивідуально під кожного райдера.

Сидіння


Корпус Begode Master розроблявся з огляду на можливість їзди сидячи. Вбудоване сидіння та спеціальні вирізи на бічних упорах дозволяють райдеру отримувати від їзди сидячи особливе задоволення.

LCD-дисплей


Великий LCD-дисплей, який розташований у спеціальному поглибленні верхньої накладки, в реальному часі відображає такі параметри, як поточна швидкість руху, рівень заряду акумуляторної батареї, температура контролера, одометр і вибраний режим жорсткості педалей.
На дисплеї легко читаються параметри колеса без використання мобільного додатка.

Потужна фара


Фара, що складається з чотирьох окремих світлодіодів, які розташовані в ряд,  має регульований кут нахилу, що дозволяє виставляти напрямок світлового променя на власний розсуд.
Яскравість фари автоматично підлаштовується під поточну швидкість руху - що вища швидкість, то сильніше світловий потік. Це дозволяє економити енергію та не зліпити перехожих на низьких швидкостях.

Подвійна зарядка


Begode Master комплектується зарядним пристроєм із вбудованою системою охолодження. Таке зарядне здатне працювати тривалий час без перегріву, підтримуючи силу струму 3A, завдяки чому акумуляторні батареї моноколеса повністю заряджаються за 6 годин.
Використовуючи додатковий зарядний пристрій, підключений до другого зарядного порту, цей час можна скоротити вдвічі.


Робоча напруга: 134 V

Номінальна потужність: 3500 W

Максимальна (пікова) потужність: 7000 W

Максимальна швидкість: 80 км/год

Тип акумуляторів: Li-ion

Елемент: 21700 Samsung 50E

Зарядний пристрій: 134V 400W

Зарядний порт: GX20 4P

Час повної зарядки акумуляторів: 6 годин

Діаметр колеса: 20 дюймів

Максимальна дальність: 120 км

Хід підвіски: 80 мм

Максимальний кут підйому: 30°

Висота педалей (від землі): 220 мм

Максимальне корисне навантаження: 120 кг

Вага моноколеса: 37.5 кг

Дивись також